Het trieste feit is dat we geconditioneerd zijn geworden om de wereld op onze eigen manier te zien, en soms worden we bijna ongevoelig voor het feit dat er misschien meer is dan we weten. Daarom is het erg belangrijk om je psychische krachten te versterken en meer afgestemd te raken op de buitenwereld. De waarheid is dat we allemaal aangeboren paranormale gaven hebben. Sommige mensen hebben het in grotere mate, anderen hebben het in mindere mate. Als je tot de laatste categorie behoort en je je buitengesloten voelt, voel je dan niet slecht.

Een betere intuïtie

Een goede oefening is deze: als je je mobiele telefoon hoort rinkelen, kijk dan niet naar het nummer dat op het scherm knippert. Sluit in plaats daarvan je ogen en probeer je te concentreren op wie er belt. Als je dan de telefoon opneemt, kijk dan of je gelijk had. Als je deze oefening gedurende een bepaalde periode doet, zal je nauwkeurigheid drastisch toenemen en zal je intuïtie ook veel beter worden. Dit is een geweldige oefening om je psychische krachten en ook je voorkennis te versterken.

Een andere oefening is deze: als je ergens in de rij staat, misschien bij de bank, probeer dan te bedenken aan welke balie je wordt bediend. Dit lijkt veel op de vorige oefening, maar het enige verschil is dat je je doel fysiek kan zien. Je vermogen om fysiek contact te maken met anderen van dichtbij wordt gepolijst met deze oefening.

Als je naar een honkbal- of voetbalwedstrijd kijkt, probeer je dan het uiteindelijke resultaat voor te stellen voordat de wedstrijd begint. Je nauwkeurigheid zal worden vergroot, evenals je intuïtie en je helderziendheid. Het is echter belangrijk om op te merken dat deze vaardigheid niet mag worden gebruikt voor persoonlijke voordelen zoals gokken. Dat kan namelijke tot negatieve situaties leiden.

Psychische krachten op verschillende niveaus

Extra zintuiglijke krachten zijn onze uitgebreide, mentale en intuïtieve krachten waardoor iemand meer magie en directe verbinding kan binnenbrengen door nieuwe waarnemingen en hulp in je leven. Er ligt informatie voor ons klaar, maar deze wordt verborgen vanwege onze beperkte percepties. Extra sensorische percepties kunnen op de best mogelijke manier worden gebruikt met begeleide manieren die ons kunnen helpen in ons dagelijks leven. Men moet zich ervan bewust zijn dat niet alle helderzienden vol superkrachten zitten en in feite niets met super menselijke vermogens te maken heeft.

Natuurlijke instincten

Psychische krachten maken deel uit van onze natuurlijke instincten en toch blijven we ze saboteren door te veel met de geest te interfereren en logisch te zijn. Om toegang te krijgen tot ruwe intuïtie en goddelijke leiding, moeten we vaak loslaten en leren meer te vertrouwen in het moment. Dit gebeurt niet echt als je door het ego wordt vertroebeld, maar dit kost tijd. Er zijn veel technieken en processen waarmee mensen veranderingen kunnen doorlopen om meer extra zintuiglijke activering in hun proces te brengen. Deze werken als een tegengif door verschillende processen die ons kunnen bevrijden en ons meer kracht terug kunnen geven. Paranormale gaven zijn aangescherpt en gevoed door verschillende praktijken en esoterische processen die in veel oude culturen de boventoon voerden.

Lees ook: het verkennen van de wereld van helderzienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here