Misschien staat er binnenkort een getal voor de deur, waardoor je plots op een andere ‘tram’ qua leeftijd springt. Laat je echter niet ontmoedigen door het getal maar trek alle registers open om het leven te vieren op je verjaardag!

Lijstje maken

Maak voor jezelf een lijstje met dingen die jij leuk vindt om te doen. Misschien staan er activiteiten op die je al lang eens wou doen maar die je altijd weer uitstelt. Tijd voor actie! Heb je altijd al willen meevaren met een zeilboot? Doen! Nodig vriendinnen uit, doe online wat opzoekwerk en voor je het weet vier je je verjaardag op zee. Of heb je die cursus peddelsurfen altijd al uitgesteld? Ga voor een dagje sportieve uitdaging met je beste vrienden. Toch eerder een Bourgondiër? Nodig vrienden uit voor een leuk diner met verrassende gerechten die ook jij voor de eerste keer proeft in een favoriet restaurant.

Vrienden verrassen

Wil je je vrienden in stijl uitnodigen, dan kun je maar beter een uitnodiging voor je verjaardag maken die in het oog springt. Wil je dat de uitnodiging bij het openen wat mysterieus blijft, dan kun je  een quote op een velvet achtergrond plaatsen. Het zorgt voor een glamourlook en brengt je vrienden meteen in de juiste sfeer.  Of toch liever meteen prijsgeven wat hen te wachten staat bij het openen van de enveloppe? Ga dan voor een combinatie van foto’s waar ze in een oogopslag zien waarvoor ze worden uitgenodigd.

Heb je een bepaalde reis in gedachten die je wil maken of spaar je al een tijd voor een nieuw item voor jouw interieur? Vermeld met een kwinkslag op je uitnodiging waarmee je vrienden jou een plezier kunnen doen en vermijd zo dat je nutteloze cadeaus krijgt die je daarna toch niet meer gebruikt.

Samen genieten

De herinnering aan de tijd wanneer je de hele klas trakteerde op een lekkernij, brengt ongetwijfeld heel wat nostalgie met zich mee.  Het toverde een lach op het gezicht, je kon zelf iets uitdelen en je werd uitgebreid gefeliciteerd. Nu ben je de klasleeftijd ontgroeid, maar waarom eens geen bedanking voor je verjaardag voorzien voor de genodigden? Iedereen vindt het krijgen van een goodiebag nog steeds de max, dus vul de zakjes met een lippenbalsem, lipstick, nagellak, een kleine vijl … en organiseer een manicuremomentje onder vriendinnen. 

Heb je een andere activiteit in gedachten, dan kunnen lekkere snoepjes of chocolaatjes een glimlach op het gezicht toveren bij het openen van de zakjes. Het is alvast een gebaar dat zeker geapprecieerd zal worden op je verjaardag!