Wil je de wereld van de helderzienden verkennen? Het belangrijkste om te onthouden is dat je bescheiden en meelevend moet zijn. Je moet integriteit en passie hebben in je leven, in je werk, in je relaties. Een goede manier om de wereld van de mediums te verkennen, is door te mediteren. Nu is de truc om te mediteren alles uit te wissen, maar toch bewust te zijn van wat er aan de hand is. Op mentaal of emotioneel niveau zou je op een ander niveau moeten zijn, maar op fysiek niveau zou je op hetzelfde niveau moeten zijn.

View this post on Instagram

🔮 WAT NU…? WAT STRAKS…? WAT KOMT ER NOG OP ONS AF…? 🔮⁠⠀ ⁠⠀ Wie zal het zeggen? Ik weet het ook niet. ⁠⠀ ⁠⠀ Maar even hypothetisch:⁠⠀ ⁠⠀ ✨𝚜𝚝𝚎𝚕 𝚍𝚊𝚝 𝚍𝚎 𝚌𝚘𝚟𝚒𝚍𝟷𝟿-𝚌𝚛𝚒𝚜𝚒𝚜 𝚎𝚎𝚗 𝚜𝚘𝚘𝚛𝚝 “𝚛𝚎𝚜𝚎𝚝” 𝚒𝚜✨⁠⠀ ⁠⠀ 💬Velen onder ons maken nu al plannen: “als dit hier voorbij is, ga ik eindelijk in het écht die koffie drinken met dat ene fijne instagram-contact” en “ik ga meer tijd maken voor mijn vrienden en familie”. ⁠⠀ ⁠⠀ Volgens mij kan hen zal het veel verder gaan. ⁠⠀ ⁠⠀ Sta even stil. ⁠⠀ ⁠⠀ 👣👣 Zet een paar passen achteruit… ⁠⠀ Zie je ze? Alle mogelijkheden? Alle dingen die je misschien helemaal anders zou kunnen gaan doen? ⁠⠀ ⁠⠀ Doordat we nu meer tijd hebben (of toch zij die niet in de zorg werken en gezond zijn) borrelt er plots een ongeziene creativiteit op. Mensen worden inventief, zoeken oplossingen. We werken en vergaderen anders. We zijn geduldiger met elkaar en efficiënter. Helpen mekaar, scheiden hoofd- van bijzaak als vanzelf. ⁠⠀ ⁠⠀ Ik (her)ontdek ook plots dingen die wat in de vergeethoek raakten, waarvan ik niet besefte dat ik ze miste: fysiek contact met elkaar, longreads, boeken, ik zie mensen terug echt spelen met hun kinderen, gezelschapsspelletjes, samenhorigheid, lentebloesems. ⁠⠀ ⁠⠀ 📣Met het risico dat jullie me wegzetten als een zweverige optimist of denken dat ik aan de paddo’s zit, doe ik toch een warme oproep om even stil te staan bij wat je hier wél goed aan vind.⁠⠀ ⁠⠀ 🔮Kijk even in die glazen bol. Wat wil jij zien? 🔮⁠⠀

A post shared by NOOOMI print coördinatie (@nooomi.be) on

Een positieve en alerte uitstraling

Om de wereld van de helderzienden te verkennen, moet je een positieve en alerte uitstraling hebben. Je moet positief zijn over je eigen emoties en hoe je over jezelf denkt. Spirituele eenheid is erg belangrijk om verbinding te maken met je helderziende. Je moet je bewust zijn van waar de energie in je heen gaat.

Geduldig zijn

Stop nu precies waar je bent en probeer het aantal dingen te tellen dat in je opkomt. De kans is groot dat je aandacht is verdeeld in veel dingen en veel plaatsen. Om in contact te komen met helderzienden, moet je geduld hebben en weten waar je aandacht naartoe gaat. Richt je dus op een goed, schoon en gezond leven en probeer rustiger en rustiger te zijn in de manier waarop je met dingen omgaat, met mensen en met situaties.

Energie en aandacht

Energie en aandacht gaan hand in hand. Als veel van je aandacht uit je lichaam verdwijnt, is veel van je energie dat ook. Dit zou je aura beïnvloeden, en dus zou het voor je medium helder zijn om je goed te lezen. Maak dus op de juiste manier gebruik van je vitale energieën. Dit stelt je paranormaal begaafde in staat om een ​​veel betere sessie met je te krijgen, op deze manier kan je weer goed contact maken met je paranormaal begaafde.

Echte en valse helderzienden

Velen van ons willen onze toekomst ontsluiten en kijken naar hoe ons leven er vijf, tien of zelfs vijftien jaar later uitziet. Daarom bezoeken we helderzienden, omdat we denken dat ze het ons kunnen vertellen. Het zou je echter kunnen verbazen als je weet dat er veel valse helderzienden zijn. Het zijn mensen die doen alsof ze de juiste visie hebben, terwijl ze dat eigenlijk niet hebben. Dus als je de juiste helderziende vindt, is het belangrijk om te weten hoe je een goede helderziende lezing krijgt.

De juiste helderziende onderscheiden van de valse

De juiste soort helderziende wordt altijd gemotiveerd door de oorzaak, niet door geld. Hij moet worden geleid door geest en niet door macht, ego of zelfs maar iets anders. Het is vaak erg moeilijk om echte paranormaal begaafden te evalueren van de neppe paranormaal begaafden, omdat er overal valse paranormaal begaafden zijn. Een goede manier om de echte helderziende van de valse te onderscheiden, is door de helderziende goed te observeren en hoe hij zich gedraagt ​​tegenover de cliënt. Als hij de meeste tijd de cliënt observeert en zijn ogen meestal openhoudt met een aandachtige blik op zijn gezicht, dan is de kans groot dat hij de cliënt leest, zijn lichaamstaal, zijn niet-gesproken details, enzovoort, in plaats van de toekomst van de klant lezen. Een echte helderziende daarentegen zou waarschijnlijk het grootste deel van de tijd met gesloten ogen doorbrengen, slechts een paar vragen stellen en het meeste praten.

Lees ook: vergroot je psychische krachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here