Voor velen is het herkenbaar; jullie zitten al een tijd lang in een relatie of huwelijk en de seks is lang niet meer zo spannend als dat het is geweest. Waar jullie in het begin niet van elkaar af konden blijven en meerdere keren per dag of per week seks hadden, hebben jullie het nu met geluk eens in de twee weken of nog minder. Als jullie dan al seks hebben is het allemaal standaard. Telkens hetzelfde standje, binnen een korte tijd klaar en verder niks. Soms niet eens een voorspel! Wij vertellen je, hoe je daar verandering in kunt brengen.

Ga op zoek naar nieuwe standjes

Verandering van spijs doet eten wordt er weleens gezegd, en dat is bij de seks natuurlijk niet anders. Als jullie telkens hetzelfde standje doen wordt het standaard. Er is niks vernieuwends aan en de spanning is er op die manier wel een beetje vanaf. Ga daarom eens samen op zoek naar nieuwe standjes. Zoek online standjes op, of pak het Kamasutra boek erbij. Er zijn heel erg veel standjes te vinden, de ene wat moeilijker dan de ander en het ligt er natuurlijk maar net aan waar jullie voor in zijn.

Door het veranderen van standje zorg je er weer voor dat jullie de spanning terugbrengen in de slaapkamer. Misschien stuntelen jullie in het begin even met het uitproberen ervan, maar uiteindelijk zullen jullie hier, als het goed is, veel plezier en genot aan beleven.

Gebruik dildo’s en andere speeltjes

Naast het veranderen van standje, kun je ook andere dingen toevoegen aan jullie avonturen in de slaapkamer. Kies er bijvoorbeeld eens voor dildo’s te kopen, of andere speeltjes. Tegenwoordig is het aanbod hierin erg groot, voor zowel vrouwen als mannen. En mochten jullie voor wat extremere dingen in zijn, dan zijn er zelfs speeltjes te koop die jullie allebei kunnen gebruiken.

Ben je meer van de extreme seks? Dan zijn er ook speeltjes en dildo’s te koop die meer bij SM passen. Dit kan variëren van een zweepje of handboeien tot een heuse schommelstoel of touwen waarin je vastgebonden kan worden.

Ga op in je rollenspel

Een ander leuk idee is om samen eens een rollenspel te spelen, mochten jullie daar allebei voor in zijn natuurlijk. Bepaal wie jullie willen zijn, en hoe jullie dit willen uitvoeren voor een leuke verandering in de slaapkamer. Misschien wil je wel graag een patiënt zijn, of wil je ontvoerd worden. Er zijn veel mogelijkheden en het ligt er natuurlijk maar net aan waar jullie beide voor in zijn. Je kan het ook redelijk simpel houden, bijvoorbeeld door een onbekende vrouw in een kroeg te spelen, die door je partner opgepikt wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here